sábado, 27 de diciembre de 2014
CÓC DE MEL
1 kilo de mel / 30 cl. d´oli / 10 cl d´aiguardent / Farina /
Per fer el farcit:
900 gr. de farina / 0,500 gr. de sucre / 4 ous / 1 litro d´oli/
Elaboració:
Barregeu l´oli, l´aiguardent i farina fins a aconseguir una pasta ben fina.
Amb aquesta pasta folreu totes les parts d´una llauna i poseu-la al forn 10 minuts.
Amb els ingredients del farcit feu una pasta ben lleugera, disposeu-la dins de la llauna folrada i poseu-ho al forn, ben calent al començament i després abaixeu la temperatura. Quan el cóc adquireixi un to daurat, traieu-lo del forn immediatament i tireu-hi la mel per sobre.
Variacions:
Es pot substituir l´aiguardent, totalment o en part per mistela.
Es pot tirar la mel al cóc en diverses vegades i tornar-lo a posar al forn cada cop.
Es pot afeigir ametlla ratllada al farcit.
També s´hi pot afegir ratlladura de llimona.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario