sábado, 27 de diciembre de 2014

CÓC DE MAÇANA AGREDOLÇA

3 Maçanes, 250 gr. de Sucre, 25 gr. de llevat premsat, 2 ous, 250 ml. d´oli, 250 ml. de llet, 1 copa d´anís
Farina i Canela en pols.

Elaboració:

Barregeu els ous, 150 gr. de sucre,l´anís i el llevat
desfet amb la llet.
Afegiu-hi farina i treballeu-ho fins que obtingueu una pasta no gaire dura.
Deixeu-ho reposar un parell d´hores perquè fermenti.
Estireu la pasta en forma ovalada i aneu-hi col.locant les pomes sense pelar tallades a quarts, molt juntes,
amb la pell a la part de fora, fins cobrir tota la superficie.
.
Tireu-hi per damunt un raig d´oli, el sucre restant i
una mica de canyella en pols.
Coeu-ho al forn a 170º de 20 a 25 min., fins que la
pasta quedi daurada i la poma es comenci a
enrossir.

Variacions:
Podeu afegir un pessic de matafaluga o de coriandre a la massa del cóc.



No hay comentarios:

Publicar un comentario